Vergaderen in Beneden-Leeuwen.

Bent u op zoek naar een fijne plek om te vergaderen in Beneden-Leeuwen? Dan biedt MERAQI de juiste oplossing voor u. Ons restaurant in Beneden-Leeuwen heeft namelijk ruimtes waar u terechtkunt voor een zakelijke vergadering. Wij bieden faciliteiten waarbij u op een comfortabele manier belangrijke zaken bespreekt met collega’s of zakenpartners. Ontdek snel de mogelijkheden die wij u aanbieden.

Kom vergaderen in een uniek restaurant met fijne faciliteiten.

Als u een zakelijke vergadering heeft met collega’s, zakenpartners of beide, is het belangrijk dat u een ruimte heeft die aan verschillende eisen voldoet. Wij zijn een restaurant met aparte zalen die geschikt zijn om een zakelijke vergadering te organiseren. Als u komt vergaderen in een van onze zalen, profiteert u van diverse faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een groot scherm waar u gemakkelijk een presentatie mee geeft. Het is daarnaast ook mogelijk om bij ons estaurant in Beneden-Leeuwen te komen lunchen of dineren. Dit kan apart van, maar ook tijdens uw zakelijke vergadering. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan om te vergaderen in een mooie en sfeervolle omgeving. 

Boek snel uw zaal voor uw vergadering met collega’s of zakenpartners.

Wilt u vergaderen in een aparte zaal zodat u uw echt kunt focussen op belangrijke zaken? Bij ons is het mogelijk om een zakelijke vergadering te organiseren. Als u hier interesse in heeft, kunt u uw zaal online reserveren. Daarnaast is het ook mogelijk contact met ons op te nemen door te bellen naar 0487 745097. Wij helpen u graag zodat u professioneel kunt vergaderen.