MERAQI Private-label

Naast dat je bij ons kunt genieten van een culinaire lunch, diner of borrel, hebben we bij MERAQI ook verschillende producten samengesteld die ons private-label dragen. House of MERAQI omvat een selectie van wijnen, waaronder de de verfijnde Montepulciano d’Abruzzo en de frisse Pecorino. Daarnaast hebben wij onze eigen kruidige POPPY-Gin en JAMES Beer, een verrassend blond biertje. Natuurlijk mag onze HOLY MOLY AIOLI aan dit rijtje niet ontbreken, de veelzijdige saus die overal lekker bij is. Voeg daarbij onze MERAQI OLIJF OLIE, een extra vergine olijfolie rechtstreeks uit de zonovergoten boomgaarden van Italië, en maak jouw culinaire ervaring compleet.

POPPY-GIN

Ter ere van de verjaardag van onze dochter Poppy-Jane hebben wij een fris-kruidige gin gestookt. Deze gin bevat jeneverbes, citroengras, gember en bergamot. Bij MERAQI serveren wij onze POPPY-Gin met een strakke Indian tonic, gegarneerd met citroengras, limoen en uiteraard veel ijs. Je kunt ook thuis van onze frisse POPPY-Gin genieten, schaf de gin los aan en maak zelf jouw gin naar smaak.

JAMES BEER

Met de verjaardag van onze zoon, James, konden we natuurlijk niet achterblijven. Er moest een uniek en verrassend bier komen welke zijn naam zou dragen. JAMES Beer; een heerlijk zomers blond bier met een frisse, fruitige smaak en een verrassend bittertje. Dit bier is de perfecte mix van sunny & sweet but wild, speciaal ontworpen voor echte levensgenieters die op zoek zijn naar smaakavonturen.

OLIJF OLIE

MERAQI OLIJF OLIE is een extra vergine olijfolie uit de zonovergoten boomgaarden van Italië. Authentieke kwaliteit, verkregen uit superieure olijven met puur mechanische methoden. Onze Nocellara del Belice-olijven worden met de hand geoogst en binnen 12 uur koud geperst, waardoor de ongerepte aroma’s behouden blijven. Voeg een vleugje Italiaanse passie toe aan je gerechten en ontdek een wereld van smaak.