Lunchen in Beneden-Leeuwen.

Lunchen in Beneden-Leeuwen wordt pas écht een beleving wanneer u een bezoek brengt aan MERAQI. Bij ons geniet u namelijk niet alleen van heerlijk eten en drinken, maar ook van een warme sfeer. Bovendien serveren wij gerechten van een uitstekende en verse kwaliteit. Ze zijn bovendien ook allemaal  bereid met de meest zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Kom heerlijk lunchen en geniet van verrassende gerechten.

Bij sfeervol lunchen, horen natuurlijk verrassende, lekkere en verse gerechten. Dat is wat wij u bij MERAQI aanbieden. Of u nu komt voor een lunch met vrienden, familie of een zakelijke lunch, wij bieden een menukaart met voor ieder wat wils. Bekijk zeker onze menukaart voor het volledige aanbod en doe alvast wat inspiratie op wanneer u komt lunchen. Daarnaast zijn wij ook een sfeervolle borrellocatie om na de lunch te blijven hangen om heerlijk te borrelen. Ook hiervoor biedt onze menukaart mogelijkheden genoeg.

Plaats uw reservering online voor de lunch.

Wanneer u wilt komen lunchen in ons restaurant in Beneden-Leeuwen kunt u eenvoudig online reserveren. U bereikt ons ook telefonisch via 0487 745097. Wilt u een heerlijke lunch voor thuis bestellen? Dan heeft u ook de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen en af te halen. Wij verzorgen graag uw verse lunch!