Lunchen in Beneden-Leeuwen.

Lunchen in Beneden-Leeuwen, nabij Druten, wordt pas écht een beleving wanneer je een bezoek brengt aan MERAQI. Bij ons geniet je namelijk van heerlijk eten en drinken, maar ook van een warme en gezellige sfeer. Bovendien serveren wij bij de lunch gerechten van uitstekende kwaliteit. Ieder gerecht is vers en wordt bereid met de meest zorgvuldig geselecteerde ingrediënten door onze koks.

Heerlijk lunchen en genieten van verrassende en smaakvolle gerechten

Bij sfeervol lunchen, horen natuurlijk verrassende, lekkere en verse gerechten. Dat is wat wij jou bij MERAQI aanbieden. Of je nu komt voor een lunch met vrienden, familie of voor een zakelijke lunch, wij bieden een menukaart aan met voor ieder wat wils. Bekijk zeker onze menukaart met duurzame gerechten voor het volledige aanbod en doe alvast wat inspiratie op wanneer je komt lunchen. Daarnaast zijn wij ook een sfeervolle borrellocatie om na het lunchen te blijven hangen om heerlijk na te borrelen. Ook hiervoor biedt onze menukaart mogelijkheden genoeg. Gezellig met je familie of vrienden genieten van een heerlijke high tea behoort ook tot de mogelijkheden.

Plaats jouw reservering online of bel ons op

Wanneer je wilt komen lunchen in ons restaurant in Beneden-Leeuwen dan kun je eenvoudig online reserveren. Je bereikt ons ook telefonisch door te bellen naar 0487 745097. Wil je een heerlijke lunch voor thuis bestellen? Dan heb je ook de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen en bij ons af te halen. Voor welke optie je ook kiest, wij verzorgen graag jouw verse lunch om van te genieten!