Duurzame gerechten

Complete beleving

MERAQI private-labels

Zakelijke lunch in Beneden-Leeuwen

Zoekt u een plek in of nabij Beneden-Leeuwen om een zakelijke lunch te organiseren? Dan is MERAQI de ideale plek voor u. Wij zetten alles op alles om telkens weer een lekkere lunch te bereiden waar u optimaal van geniet. Daarnaast creëren wij ook een fijne sfeer door het gebruik van diverse warme kleuren in ons interieur. Kom naar ons voor een zakelijke lunch met uw collega’s of zakenpartners en laat u verrassen.

Voor een zakelijke lunch zit u helemaal goed bij ons

Wanneer u een geschikte plek zoekt voor uw zakelijke lunch, zit u bij ons helemaal goed. Als u een plek zoekt voor een lunch in Beneden-Leeuwen, let u waarschijnlijk op meerde aspecten. Allereerst wilt u natuurlijk kiezen van een uitgebreide menukaart. Ons menu is dan ook zo samengesteld, dat u altijd wel een gerecht vindt dat u heerlijk zal smaken. Daarnaast bieden wij ook speciale plekken aan, bijvoorbeeld om zakelijk te vergaderen. Zo bent u altijd verzekerd van een comfortabele plek om uw zakelijke dingen te bespreken en tegelijkertijd te genieten van een lekkere lunch. Of u nu komt om zaken te bespreken tijdens de lunch, of u een plek zoekt om zakelijk te dineren, bij ons zit u goed.

Kom naar ons toe en geniet van uw lunch

Wij bieden u de perfect plek aan voor uw zakelijke lunch. Daarnaast is ons restaurant ook geschikt voor meerdere zakelijke gelegenheden, zoals het organiseren van een bedrijfsuitje. Bij ons restaurant met sfeervolle uitstraling beleeft u het totaalplaatje. Reserveer online of bel naar 0487 745097 om uw reservering vast te zetten.

Volg ons op Instagram @meraqi.restaurant

logo met naam

Zandstraat 93
6658 CP  Beneden-Leeuwen
T. 0487 745097
info@meraqi-restaurant.com

Openingstijden
Maandag tot en met zondag
Van 11:00 tot 23:00

© Copyright 2023 | Meraqi Restaurant | Design by Raznd