Een restaurant met beleving

Ben je op zoek naar een sfeervol en mooi restaurant in Beneden-Leeuwen met niet alleen lekker eten, maar ook met de ultieme beleving? Dan voel je je samen met jouw gezelschap helemaal thuis bij restaurant MERAQI. Hier doen wij er alles aan om het totaalplaatje van een fijn en sfeervol restaurant compleet te maken. Wij verwelkomen je graag binnenkort!

Een sfeervol en mooi restaurant met heerlijk eten én beleving

Wanneer je op zoek bent naar een mooi restaurant, let je waarschijnlijk op meerdere kenmerken. Je komt immers niet alleen naar een restaurant om te genieten van de lekkerste gerechten, maar ook voor een aangename beleving met jouw gezelschap. Wij hebben een sfeervol en mooi restaurant, ingericht met warme kleuren van onder meer cognac, hout en leer. Ook hebben we bij ons restaurant natuurlijk gezorgd voor hippe afwerking van het interieur door genoeg planten toe te voegen. Dit alles geeft een hippe, chique en toegankelijke inrichting voor iedereen.

Geniet van de totale beleving samen met heerlijke gerechten

Een belangrijke eyecatcher van een sfeervol en mooi restaurant, met aandacht voor een fijne beleving, is natuurlijk ook onze grote open keuken. Bij ons restaurant in Beneden-leeuwen is dit een belangrijk onderdeel voor de totale sfeer. Ook kun je bij ons restaurant, dat mooi en sfeervol is ingericht, aan de Chef’s Table plaatsnemen en het vakmanschap van onze koks met eigen ogen aanschouwen. Kom genieten van de totaalbeleving tijdens een heerlijke high tea.

Reserveer direct online en geniet van de meest originele gerechten

Breng een bezoek aan MERAQI en geniet van een lunch of diner en laat je verrassen door heerlijke, originele gerechten en een sfeervol interieur. Onze uitgebreide menukaart bevat gerechten die met duurzame ingrediënten bereid zijn en zorgvuldig uit de regio zijn geselecteerd. Bovendien zijn deze zoveel mogelijk seizoensgebonden. Wil je direct een tafel reserveren in ons mooie, sfeervolle restaurant om duurzaam te dineren? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 0487 745097.