Duurzame gerechten

Complete beleving

MERAQI private-labels

Duurzaam dineren in Beneden-Leeuwen

Zoekt u een restaurant waar u duurzaam kunt dineren met vrienden, familie of collega’s in de regio Beneden-Leeuwen? Bij MERAQI krijgt u daar alle gelegenheid voor. Doordat wij onze ingrediënten zorgvuldig selecteren en deze allemaal uit de regio komen, stellen wij duurzaamheid in ons restaurant centraal. Duurzaam dineren maken wij natuurlijk mogelijk in combinatie met heerlijke, originele gerechten van ervaren koks.

Duurzaam dineren met de lekkerste gerechten

Duurzaam dineren is mogelijk bij ons restaurant. Doordat wij een uitgebreide menukaart aanbieden samen met een sfeervolle omgeving, geniet u bij ons van de totaalbeleving. Dit maakt ons ook de ideale plek voor een zakelijk diner. Al onze gerechten worden zoveel mogelijk met eerlijke producten uit de regio bereid. Wij streven er iedere dag opnieuw naar om kwaliteitsgerechten met verse ingrediënten aan te bieden. Bij ons fancy restaurant geven wij prioriteit aan het klaarmaken van duurzame gerechten. Ons restaurant draagt een steentje bij om duurzaam eten mogelijk te maken.

Reserveer nu en geniet van duurzame gerechten

Bent u op zoek naar een plek om duurzaam te dineren? Reserveer dan snel bij MERAQI. Onze koks bereiden gerechten met pure passie, om u te laten genieten van kwaliteit. Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en plaats uw reservering eenvoudig online. U bereikt ons ook telefonisch via 0487 745097.

Volg ons op Instagram @meraqi.restaurant

logo met naam

Zandstraat 93
6658 CP  Beneden-Leeuwen
T. 0487 745097
info@meraqi-restaurant.com

Openingstijden
Maandag tot en met zondag
Van 11:00 tot 23:00

© Copyright 2023 | Meraqi Restaurant | Design by Raznd