Duurzaam dineren in Beneden-Leeuwen

Bij MERAQI in Beneden-Leeuwen kun je duurzaam dineren met vrienden, familie of collega’s. Doordat wij onze ingrediënten zorgvuldig selecteren en deze allemaal uit de regio komen, stellen wij duurzaamheid in ons restaurant centraal. Duurzaam dineren maken wij natuurlijk mogelijk in combinatie met heerlijke, originele gerechten van ervaren koks. Zo weet je zeker dat het een geslaagde avond is.

Duurzaam dineren met de lekkerste gerechten

Duurzaam dineren is mogelijk bij ons restaurant. Je hebt bij ons de keuze uit een uitgebreide menukaart en geniet van onze heerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving. Wij vinden het namelijk belangrijk om een totaalbeleving aan te bieden. Dit maakt ons ook de ideale plek voor een zakelijk diner. Al onze gerechten worden zoveel mogelijk met eerlijke producten uit de regio bereid. Wij streven er iedere dag opnieuw naar om kwaliteitsgerechten met verse ingrediënten aan te bieden. Bij ons restaurant geven wij prioriteit aan het klaarmaken van duurzame gerechten om zo ons steentje bij te dragen op het gebied van duurzaam eten.

Reserveer nu en geniet van onze gerechten

Ben je op zoek naar een sfeervol restaurant om duurzaam te dineren? Of wil je genieten van een heerlijke high tea? Onze koks bereiden alle gerechten met pure passie zodat jij elke keer geniet van de hoogste kwaliteit. Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en plaats jouw reservering eenvoudig online. Het is ook mogelijk om telefonisch een tafel te reserveren om duurzaam te komen dineren via 0487 745097.