Zakelijk diner in Beneden-Leeuwen.

Als u op zoek bent naar een geschikte plek om uw zakelijk diner te organiseren, zit u goed bij MERAQI in Beneden-Leeuwen. Wij maken zakelijk dineren iedere dag bijzonder. Dit doen we door u, uw collega’s en zakenpartners te laten genieten van verse gerechten samen met een sfeervolle omgeving tijdens uw zakelijk diner. Doordat wij voor u de totaalbeleving creëren, is ons restaurant de geschikte plek om uw bedrijfsdiner te organiseren. Wacht daarom niet langer en zet uw reservering vast voor uw bedrijfsdiner.

Een zakelijk diner in een sfeervolle omgeving.

Is het tijd voor een gelegenheid waarbij uw collega’s elkaar beter leren kennen in een comfortabele omgeving? Of heeft u iets belangrijks te bespreken met uw zakenpartners en wilt u dit in een toegankelijke setting doen? Een zakelijk diner is in dat geval, ideaal. Wij zijn de ideale sfeervolle plek om zakelijk te vergaderen. Dit komt onder andere doordat wij een uitgebreide menukaart aanbieden waar u uit de lekkerste gerechten kiest. Bij ons, geniet u van een duurzaam diner samen met de meest vers bereide gerechten, gemaakt met passie door onze koks.

Een sfeervolle omgeving tijdens het zakelijk dineren.

MERAQI is een sfeervolle plek om uw bedrijfsdiner te organiseren. Dit komt omdat wij ons interieur hebben ingericht met warme kleuren, zoals groen met chique gouden elementen. Daarnaast is onze open keuken de echte eyecatcher tijdens het zakelijk dineren. Hier heeft u de mogelijkheid om aan de Chef’s Table plaats te nemen en het vakmanschap van onze koks te volgen.

Reserveer nu voor uw zakelijke bijeenkomst.

Bij ons zit u goed voor het organiseren van een zakelijk diner of bedrijfsdiner. Wilt u, in plaats van zakelijk dineren, liever een zakelijke lunch organiseren? Alles is mogelijk. Om zeker te zijn van een plek voor uw bedrijfsdiner of andere gelegenheid, raden wij aan te reserveren. Dit doet u eenvoudig online of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0487 745097.