Zakelijk diner in Beneden-Leeuwen

Als je op zoek bent naar een geschikte plek om jouw zakelijk diner te organiseren, kun je altijd terecht bij MERAQI in Beneden-Leeuwen. Wij maken zakelijk dineren iedere dag bijzonder. Dit doen we door jou, jouw collega’s en zakenpartners tijdens een zakelijk diner te laten genieten van verse gerechten van topkwaliteit in een sfeervolle omgeving. Doordat wij een totaalbeleving creëren, is ons restaurant de geschikte plek om jouw bedrijfsdiner te organiseren. Wacht daarom niet langer en zet jouw reservering vast.

Een zakelijk diner in een sfeervolle omgeving

Is het tijd voor een bedrijfsdiner waarbij jouw collega’s elkaar beter leren kennen in een comfortabele omgeving? Of heb je iets belangrijks te bespreken met jouw zakenpartners en wil je dit in een toegankelijke setting doen? Een zakelijk diner is in dat geval uitermate geschikt. Wij zijn de ideale, sfeervolle plek om zakelijk te vergaderen. Dit komt onder andere doordat wij een uitgebreide menukaart aanbieden waar je uit de lekkerste gerechten kiest. Bij ons geniet je van een duurzaam diner met de meest verse gerechten, gemaakt met passie door onze koks.

Een sfeervolle omgeving tijdens het zakelijk dineren

MERAQI is een sfeervol restaurant om jouw bedrijfsdiner te organiseren. Dit komt mede omdat wij ons interieur hebben ingericht met warme kleuren, zoals groen met chique gouden elementen. Daarnaast is onze open keuken een echte eyecatcher tijdens het zakelijk dineren. Hier heb je de mogelijkheid om aan de Chef’s Table plaats te nemen en het vakmanschap van onze koks gedurende de avond te volgen.

Reserveer direct voor jouw bedrijfsdiner

Bij ons restaurant zit je goed voor het organiseren van een zakelijk diner. Wil je, in plaats van zakelijk dineren, liever een zakelijke lunch organiseren? Alles is mogelijk! Om zeker te zijn van een plek voor jouw bedrijfsdiner of andere gelegenheid, raden wij je aan te reserveren. Dit doe je eenvoudig online of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0487 745097.