Vergaderen in Beneden-Leeuwen

Ben je op zoek naar een fijne plek om te vergaderen in Beneden-Leeuwen? Dan biedt MERAQI de juiste oplossing voor jou. Ons restaurant in Beneden-Leeuwen heeft namelijk ruimtes waar je terechtkunt voor een zakelijke vergadering. Wij bieden faciliteiten waarbij je op een comfortabele manier belangrijke zaken bespreekt met collega’s of zakenpartnets. Ontdek snel de mogelijkheden die wij aanbieden.

Kom vergaderen in een uniek restaurant met fijne faciliteiten

Als je een zakelijke vergadering hebt met collega’s, zakenpartners of beide, is het belangrijk dat je een ruimte hebt die aan verschillende eisen voldoet. Wij zijn een restaurant met aparte zalen die geschikt zijn om een zakelijke vergadering te organiseren. Als je komt vergaderen in een van onze zalen, profiteer je van diverse faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een groot scherm waar je gemakkelijk een presentatie mee geeft. Het is daarnaast ook mogelijk om bij ons restaurant in Beneden-Leeuwen te komen lunchen of dineren. Dit kan apart van, maar ook tijdens jouw zakelijke vergadering. Wij bieden je verschillende mogelijkheden aan om te vergaderen in een mooie en sfeervolle omgeving met een heerlijke, zakelijke lunch.

Boek snel een zaal voor jouw vergadering met collega’s of zakenpartners

Wil je vergaderen in een aparte zaal zodat je je echt kunt focussen op belangrijke zaken? Bij ons is het mogelijk om een zakelijke vergadering te organiseren. Als je hier interesse in hebt, kun je jouw zaal online reserveren. Daarnaast is het ook mogelijk contact met ons op te nemen door te bellen naar 0487 745097. Wij helpen je graag zodat je professioneel kunt vergaderen.