Een restaurant met een aparte zaal.

Wilt u graag een losse zaal reserveren bij een sfeervol restaurant? Bij MERAQI uit Beneden-Leeuwen is daar de gelegenheid voor. Bij ons is het mogelijk om een zaal te reserveren om enkel en alleen met uw gezelschap te genieten of een evenement te organiseren. Organiseer snel uw zaal en geniet met vrienden, familie of collega’s.

Een losse zaal bij ons restaurant reserveren.

Bent u op zoek naar een leuke plek voor het organiseren van uw bedrijfsuitje? Dan zit u helemaal goed bij ons. Bij ons restaurant kunt u namelijk een aparte zaal reserveren. Op deze manier geniet u enkel en alleen met uw gezelschap. Dit is bijvoorbeeld ook een ideale plek om te borrelen met uw bedrijf. Als u een uitje of borrel wilt organiseren, geniet u van de meest heerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving. Onze koks bereiden elke dag opnieuw gerechten met verse ingrediënten om u en uw gezelschap optimaal te laten genieten.

Boek snel uw zaal.

Bent u op zoek naar een aparte zaal bij een sfeervol restaurant? Reserveer dan snel bij MERAQI. Geniet met uw gezelschap van een borrel, een uitje of maak gebruik van een aparte zaal voor een zakelijke vergadering. Boek uw reservering online of telefonisch via 0487 745097.