Een restaurant met een aparte zaal

Voor het reserveren van een aparte zaal bij een sfeervol restaurant zit je bij MERAQI in Beneden-Leeuwen altijd goed. Bij ons is het mogelijk om een zaal te reserveren om enkel en alleen met jouw gezelschap te genieten of om een evenement te organiseren. Op deze manier geniet je met vrienden, familie of collega’s zonder dat er mensen van buitenaf bij zijn.

Een mooie zaal bij ons restaurant reserveren

Wij hebben altijd een mooie plek beschikbaar voor het organiseren van jouw bedrijfsuitje? Bij ons restaurant kun je namelijk een aparte zaal reserveren. Op deze manier geniet je enkel en alleen met jouw gezelschap van een feest, bijeenkomst of andere speciale gelegenheid. Dit is bijvoorbeeld ook een ideale plek om te borrelen met jouw bedrijf. Als je een uitje of borrel wilt organiseren bij ons, dan geniet je van de meest heerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving. Onze koks bereiden namelijk elke dag opnieuw gerechten met verse ingrediënten om jou en jouw gezelschap optimaal te laten genieten. Op deze manier geniet je in bij ons restaurant in een aparte zaal van heerlijke gerechten en het beste gezelschap.

Boek snel jouw zaal voor iedere gelegenheid

Wanneer je voor een speciale gelegenheid, zoals een een zakelijke lunch, op zoek bent naar een aparte zaal bij een sfeervol restaurant, dan is het een uitstekend idee om te reserveren bij MERAQI. Geniet met jouw gezelschap van een borrel, een uitje of maak gebruik van een aparte zaal voor een zakelijke vergadering. Boek jouw reservering online of telefonisch via 0487 745097.