Een bedrijfsuitje in Beneden-Leeuwen.

Wilt u graag een bedrijfsuitje in Beneden-Leeuwen organiseren en bent u hiervoor op zoek naar een gezellige plek? Dan biedt MERAQI de uitkomst voor u en uw collega’s. Bij ons sfeervolle restaurant geniet u niet alleen van lekker eten, maar wordt u ondergedompeld in de totaalbeleving.

Organiseer een gezellig bedrijfsuitje voor u en uw collega’s​.

Staat het plannen van uw bedrijfsuitje weer voor de deur? Als u op zoek bent naar een geschikt restaurant met totaalbeleving, zit u bij ons helemaal goed. Bij ons restaurant wordt het uitje met uw bedrijf een echt feestje. Wij bieden namelijk een uitgebreide menukaart aan voor uw bedrijfsborrel. Bij ons vindt iedereen wel een gerecht wat een verademing is voor zijn of haar mond. Door ons sfeervolle interieur met een warme uitstraling, zijn wij de ultieme plek om de groepsband met uw collega’s te versterken.

Kom naar ons voor een uitje met uw bedrijf.

Zoek niet langer naar een plek om uw bedrijfsuitje te organiseren, MERAQI is dé plek waar uw collega’s, jong en oud, gegarandeerd een fijne tijd beleven. Het is ook mogelijk om een aparte zaal bij ons restaurant te reserveren, zodat u enkel en alleen van elkaars gezelschap geniet. Reserveer snel online of bel naar 0487 745097.