Een bedrijfsuitje in Beneden-Leeuwen

Wil je graag een bedrijfsuitje in Beneden-Leeuwen organiseren en ben je hiervoor op zoek naar een gezellige plek? Dan biedt MERAQI de uitkomst voor jou en jouw collega’s. Bij ons sfeervolle restaurant geniet je niet alleen van lekker eten, maar word je ondergedompeld in de totaalbeleving.

Organiseer een gezellig bedrijfsuitje voor jou en jouw collega’s

Staat het plannen van jouw bedrijfsuitje weer voor de deur? Als je op zoek bent naar een geschikt restaurant met totaalbeleving, zit je bij ons helemaal goed. Bij ons restaurant wordt het uitje met jouw bedrijf een echt feestje. Wij bieden namelijk een uitgebreide menukaart aan voor jouw bedrijfsborrel. Bij ons vindt iedereen wel een gerecht wat een verademing is voor zijn of haar mond. Door ons sfeervolle interieur met een warme uitstraling, zijn wij de ultieme plek om de groepsband met jouw collega’s te versterken.

Kom naar ons voor een uitje met jouw bedrijf

Zoek niet langer naar een plek om jouw bedrijfsuitje te organiseren, MERAQI is dé plek waar jouw collega’s, jong en oud, gegarandeerd een fijne tijd beleven. Het is ook mogelijk om een aparte zaal bij ons restaurant te reserveren, zodat je enkel en alleen van elkaars gezelschap geniet. Reserveer snel online of bel naar 0487 745097.