Een gezellig bedrijfsborrel

Bij MERAQI uit Beneden-Leeuwen organiseer je gegarandeerd een gezellige bedrijfsborrel. Wij zorgen voor een leuke borrel, maar ook voor een bijzondere borrel die jij en jouw collega’s nog lang gaan herinneren. Kom daarom naar ons restaurant voor een onvergetelijke borrel met jouw bedrijf.

Organiseer een onvergetelijke bedrijfsborrel

Of het nu zomer, winter, herfst of lente is: het is altijd tijd voor een gezellige bedrijfsborrel of uitje met het bedrijf. Met een goede borrel creëer je een betere band tussen alle collega’s, waardoor de sfeer op de werkvloer ook een stuk aangenamer wordt. Met onze uitgebreide menukaart in combinatie met ons sfeervolle interieur, zijn wij de ideale plek om te borrelen voor jou en jouw collega’s. Of je nu iets te vieren hebt als bedrijf zoals een speciale gelegenheid of gewoon het teamverband wilt versterken, bij ons restaurant ervaar je gegarandeerd een onvergetelijke bedrijfsborrel. Wanneer je met een kleiner clubje bent, kun je er ook voor kiezen om een zakelijke lunch te organiseren met daarna een gezellig borrelmoment.

Bel ons op en maak een reservering

Bij MERAQI zit je helemaal goed als je een bedrijfsborrel voor jezelf en jouw collega’s wilt organiseren. Het is mogelijk om een aparte zaal bij ons restaurant te huren. Wil je deze kans niet missen? Reserveer dan snel online of zet jouw reservering telefonisch vast. Je bereikt ons door te bellen naar 0487 745097.