Duurzame gerechten

Complete beleving

MERAQI private-labels

Bedrijfsborrel

Bij MERAQI uit Beneden-Leeuwen organiseert u gegarandeerd een gezellige bedrijfsborrel. Wij zorgen niet zomaar voor een leuke borrel, maar voor een bijzondere borrel die u en uw collega’s nog lang gaan herinneren. Kom daarom naar ons restaurant voor een onvergetelijke borrel met uw bedrijf.

Organiseer een onvergetelijke bedrijfsborrel

Of het nu zomer, winter, herfst of lente is: het is altijd tijd voor een gezellige bedrijfsborrel of uitje met het bedrijf. Met een borrel creëert u een betere band tussen u en uw collega’s, waardoor de sfeer op de werkvloer ook een stuk aangenamer wordt. Door ons uitgebreide menukaart samen met ons sfeervolle interieur, zijn wij de ideale plek om te borrelen voor u en uw collega’s. Of u nu iets te vieren heeft voor een speciale gelegenheid, of gewoon het teamverband wilt versterken, bij ons restaurant ervaart u gegarandeerd een onvergetelijke beleving.

Kom naar ons voor een borrel

Bij MERAQI zit u helemaal goed als u een bedrijfsborrel voor u en uw collega’s wilt organiseren. Het is mogelijk om een aparte zaal bij ons restaurant te huren. Wilt u deze kans niet missen? Reserveer dan snel online of zet uw reservering telefonisch vast. U bereikt ons door te bellen naar 0487 745097.

Volg ons op Instagram @meraqi.restaurant

logo met naam

Zandstraat 93
6658 CP  Beneden-Leeuwen
T. 0487 745097
info@meraqi-restaurant.com

Openingstijden
Maandag tot en met zondag
Van 11:00 tot 23:00

© Copyright 2023 | Meraqi Restaurant | Design by Raznd